S’entrega el premi Vicenç Fisas i Comella de La Farga a un estudiant d’Osona

Premis Vicenç Fisas Comella La FargaAquest dilluns s’ha fet entrega del PREMI VICENÇ FISAS I COMELLA (primera edició) al millor treball de grau de qualsevol àmbit acadèmic de la Universitat de Vic.  La idea del premi ha estat premiar aquell treball que amb un vessant acadèmica acurada, estiguessin basats en tres idees claus que caracteritzen l’empresa bicentenària: coneixement aplicat al desenvolupament social, creativitat com a base per a la innovació i el progrés i consciència per la cura i la sostenibilitat de l’entorn.

Dels 11 treballs que s’hi ha presentat dels diferents àmbits i en llengües diverses, finalment el jurat del premi ha decidit que la guanyadora sigui Montserrat Puigdecanet amb el treball “La protecció de dades a l’àmbit empresarial: el dret a l’oblit”. El premi ha estat dotat amb 1.000€. L’acte del lliurament de premis ha estat aquest mateix dilluns 24 de novembre a la Universitat de Vic.

Adelaida Fisas, Directora de La Fundació La Farga, comenta “És molt especial aquest premi per a tota la companyia ja que porta el nom del nostre fundador, en el meu cas, el meu pare, i pretén portar els valors de la nostra companyia a un àmbit acadèmic i de desenvolupament professional als treballs de fi de grau. Orgullosos d’haver-lo pogut desenvolupar i amb l’objectiu de consolidar-lo al llarg dels anys com un premi de referència a la comarca”.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s