Juegos Florales La Farga Group

Publicamos hAlex Vichooy uno de los cuentos ganadores de la categoría infantil, escrito por Alex Vicho de 8 años y titulado “La Farga Egipcia”
Hi havia una vegada un noi que es deia Pol, vivia a Barcelona i li agradava molt viatjar. El seu desitg era viatjar a Egipte.
Un dia va anar caminant fins a l’aeroport i va agafar un avió que anava a Egipte. Va passar una bona estona a dins l’avió. A l’avió va dormir i va tenir una idea excel.lent, va pensar:
– I si féssim una fàbrica de coure a Egipte!!
Quan va arrivar a Egipte l’esperaven els seus amics: en Cou (coure), en Mag (magnesi) i en Plat (plata). En Pol els va explicar la genial idea havia tingut i els va semblar fantàstic.
En Cou , en Mag i en Plat li van ensenyar moltes coses d’Egipte: secrets de piràmides, com viuen els egipcis, què fan, què els agrada, etc…
També li van ensenyar un terreny i en Pol es va quedar meravellat.Van pensar que construirien una magnífica piràmide de coure i d’aquesta manera podrien venir molts turistes a visitar-ho i així tothom coneixereia la fàbrica: “LA FARGA EGIPCIA”.
Un cop van tenir la fàbrica construïda, van tenir molts i molts visitants, va ser un gran èxit perquè tothom els felicitava de l’original idea que havien tingut, i per això eren coneguts com els QUATRE MAGNÍFICS.
I si aquesta història t’ha agradat, el Museu del Coure et deixarà meravellat.

Un comentario en “Juegos Florales La Farga Group

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s